2021’e ÖDÜLLER İLE GİRİYORUZ…

21 12, 2020

Uluslararası girişimcilik dergisi APAC Entrepreneur tarafından her yıl farklı ülkelerden yapılan araştırmalar sonucu belirlenen kriterlerle “2020 yılının en dinamik girişimcileri” ödülüne bu yıl Türkiye’den Kurucumuz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Cüneyt Kalpakoğlu seçilmiştir. APAC Entrepreneur dergisi, Siber güvenliğin “Kod Analizi ve Güvenli Kod Geliştirme eğitiminin yaygınlaştırmasına” yaptığı katkılar ötesinde özellikle günümüzde “Teknolojinin etik değerlerle kullanımına” verdiği önem kriteriyle ülkemizden Cüneyt Kalpakoğlu’nun bu ödülü hak ettiğine dikkat çekiyor.

Bu sevindirici gelişme dışında Uluslararası bağımsız Bilgi Teknolojileri Araştırma Kurumu GARTNER grup tarafından son 3 yıldır Siber Güvenliğin Kod Analizi alanında Lider olan CHECKMARX şirketi, Ülkemizde öncülüğünü yaptığımız siber güvenliğin “Kod Analizi ve Güvenli Kod Geliştirme konularına” yaptığımız katkılar sebebiyle şirketimize “INOVASYON” ödülü vermiştir.

Başta mesai arkadaşlarımız olmak üzere bize güvenen iş ortaklarımıza, kendilerine hizmet vermekten onur duyduğumuz müşterilerimize bizi destekleyen herkese gönülden teşekkür eder, Sağlıklı ve Başarılı bir 2021 dileriz.

Konunun detayına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilinir:

  1. Derginin dijital edisyonunun bağlantısı aşağıdadır. Önce 14 ve 15, ardından 18-20. sayfalara bakmanızı rica ederiz: https://www.apacentrepreneur.com/magazine- digital/vol-6-issue-6.html#features/
  2. Derginin web sitesindeki ilgili haber ise aşağıdaki bağlantıdadır: https://apacentrepreneur.com/cuneyt-kalpakoglu-an-evangelist-for-the-ethical-use- of-technology-and-proactive-application-security/ (Not: Bu sayfa internet tarayıcı üzerinden çeviriyi desteklemektedir.)
  3. İnovasyon ödülü linki : https://www.linkedin.com/posts/activity-6745079183199768576-9